Lidmaatschap

Word lid van onze boogsportvereniging

Lidmaatschap van de vereniging stelt je in staat om de schietbanen van de club te gebruiken, deel te nemen aan clubcompetities en evenementen.

Kosten

Ons lidmaatschap is voor een heel jaar. Je betaalt de resterende maanden van het jaar wanneer je na januari lid wordt.  De bijdrage van de NHB is hierbij inbegrepen.

  • Jeugd 10 – 18 jaar: €138 per jaar
  • Volwassenen: €224 per jaar
  • Familieleden: €167 per jaar

Bij het aanmelden van een nieuw lid rekenen wij eenmalig EUR 25,00 administratiekosten.

Het lidmaatschapsgeld kan worden overgemaakt op rekening NL66INGB0000670266 bij de ING bank ten name van St. Sebastiaen.

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw met boogschieten hoe kan ik lid worden?

Twee keer per jaar organiseren we een cursus voor de jeugd en volwassen. In 6 lessen leer je in groepsverband met schietmateriaal van de club veilig schieten. Dus met aandacht voor blessure vrij schieten en volgens de regels van de club.

Ik heb al geschoten en heb een eigen boog…

Dan kan je je aanmelden en zal een instructeur kijken hoe kundig en veilig je schiet. Hij/zij bepaalt of je eerst een cursus moet volgen of dat je drie maanden in ballotage kan gaan.

Ik kom uit het buitenland en kan al schieten…

Ook dan beoordeelt een instructeur hoe goed en veilig je kan schieten en bepaald of je wel dan niet in ballotage moet.

Ik kom van een andere club en heb een bondsnummer…

Dan kan je direct lid worden van onze club. Er zal natuurlijk wel contact worden opgenomen met de club die je verlaat om te controleren of alles in orde is.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk door een brief of e-mail te sturen naar de secretaris. Opzeggen moet uiterlijk 4 weken voor het einde van het boekjaar.